17 mei 2007

Greenpeace bouwt ark van Noach

Greenpeace is bezig met de bouw van een replica van de ark van Noach, en wel op de berg Ararat, waar de ark zou zijn gestrand na de zondvloed. Hiermee wil de milieuorganisatie een oproep doen tot actie tegen de klimaatverandering.

3 opmerkingen:

Cornelis Droog zei

Greenpeace bouwt Ark van Noach. Op de site van kerknieuws lezen wij dat de ark is bedoeld als boodschap in naam van alle burgers op deze aarde, volgens Greenpeace staat de wereld kort voor een nieuwe zondvloed. …
In Gods wetboek de Bijbel lezen wij dat deze aarde die nu is door vuur zal vergaan, waarschijnlijk in 2011 AD. 2 Petrus 3:6-7: Door welke de wereld, die toen was, met het water van den zondvloed bedekt zijnde, vergaan is. Maar de hemelen, die nu zijn, en de aarde, zijn door hetzelfde woord als een schat weggelegd, en worden ten vure bewaard tegen den dag des oordeels*, en der verderving der goddeloze mensen.
*wederkomst van onze Heere Jezus Christus als Rechter.

Cornelis Droog zei

In 2 Petrus 3:8 lezen wij: Doch deze ene zaak zij u niet onbekend, geliefden, dat een dag bij den Heere is als duizend jaren, en duizend jaren als een dag. … In Genesis 7:4 lezen wij: Want over nog zeven dagen zal Ik doen regenen op de aarde.
De zondvloed was in 4990 BC + zeven dagen = 7000 jaar. Waarschijnlijk zal de Heere Jezus Christus terug komen als Rechter om deze wereld te oordelen in het jaar 2011 AD.

Over de komst van het Koninkrijk Gods lezen wij in Lukas 17:26-30: En gelijk het geschied is in de dagen van Noach, alzo zal het ook zijn in de dagen van den Zoon des mensen. Zij aten, zij dronken, zij namen ten huwelijk, zij werden ten huwelijk gegeven, tot den dag, op welken Noach in de ark ging, en de zondvloed kwam, en verdierf ze allen. Desgelijks ook, gelijk het geschiedde in de dagen van Lot; zij aten, zij dronken, zij kochten, zij verkochten, zij plantten, zij bouwden; Maar op den dag, op welken Lot van Sodom uitging, regende het vuur en sulfer van den hemel, en verdierf ze allen. Even alzo zal het zijn in den dag, op welken de Zoon des mensen geopenbaard zal worden.

Time Has an End - A Biblical History of the World 11.013 BC – 2011 AD door Harold Camping. Dit boek is gratis verkrijgbaar bij Family Radio: www.familyradio.com

Kijkt u uit, waakt en bidt; want u weet niet wanneer het de tijd is. (Markus 13:33)

Cornelis Droog zei

Wij Zijn Bijna Daar!!!
We Are Almost There !!! by Harold Camping. New Publications - Family Radio Literature Online:
http://www.familyradio.com/graphical/literature/frame/
May God have mercy upon you and save you from His final destruction.